Почитувани,

Во наредните денови е најавен студен бран со многу ниски температури, и од тие причини ЈУ Центар за социјална работа Валандово презема активности за намалување на ризиците што ги носи истиот кај најранливите категории на граѓани – бездомниците и другите семејства без соодветни услови за живеење.

Од тие причини имаме отворена телефонска линија, на која ќе може да се пријавуваат овие случаи со цел навремено интервенирање.
034/382-008
034/382-670
072/216-830